Over ons


Social media


Welkom bij Safesupplies


Waarden die ertoe doen

Wij geloven in persoonlijk contact en streven ernaar om onze klanten te ontzorgen. Met onze flexibiliteit, voorraad en proactief handelen zijn wij van toegevoegde waarde voor onze afnemers. Bij Safesupplies bouwen we duurzame relaties op, gebaseerd op vertrouwen, betrouwbaarheid, verantwoordelijkheid en veiligheid.

Onze merken

Bij Safesupplies is uw veiligheid onze eerste prioriteit. Daarom stellen we kritische eisen aan de merken en producten die we voeren. Ons programma bestaat uit producten die wij selecteren op onder andere veiligheid, duurzaamheid, prijs en conform.

CleanAIR®
De nieuwe standaard op adembescherming techniek wordt u aangeboden door CleanAIR®. Met een breed programma aan diversen oplossingen voor uw adembescherming, is CleanAIR® breed inzetbaar voor veel verschillende werkzaamheden.

Naast de aanschaf van uw CleanAIR® apparatuur kunt u bij Safesupplies ook terecht voor het onderhoud en herkeuring van uw apparatuur. Wij zijn een officieel CleanAIR® servicecenter. Ons team wordt jaarlijks geschoold, waardoor we uw apparatuur verantwoord en vakkundig kunnen onderhouden.

Dapro®
Met de volledig vlamvertragende kledinglijn van Dapro® loop je er veilig en stijlvol bij. Met de verschillende collecties rusten we dagelijks professionals van top tot teen uit. Personaliseer je werkkleding door uw bedrijfslogo's vakkundig op uw kleding te laten bedrukken. Safesupplies gaat verder dan alleen bescherming bieden; we bieden ook unieke stijlopties voor uw team met op maat gemaakte oplossingen.

Wilt u in contact komen?

Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier, bel met 010-820 9229 of mail naar info@safesupplies.nl.

Social media

Splits e-mailadressen met een komma.